این مطلب را با دوستانتان بـه اشتراک بگذارید

1–ادویـه خورشی ایرانی یک قاشق مرباخوری از هر دو نوع فلفل سیـاه و قرمز را با هم مخلوط کنید و سپس یک قاشق غذاخوری تخم گشنیز را بسایید و به آن بیفزایید. اسم کشور با ترکیب ام چای نان زردچوبه، اسم کشور با ترکیب ام چای نان دارچین و زیره را از هر کدام، بـه مـیزان یک قاشق غذاخوری بـه آن بیفزایید و همـه را هم مخلوط کنید که تا ادویـه خورشی کامل شود.

٢- ادویـه پلویی ایرانی ابتدا از تمام موادی کـه در پی خواهیم گفت مقداری مساوی فراهم کنید، اما مقدار مـیخک را نصف بقیـه مواد درون نظر بگیرید. اسم کشور با ترکیب ام چای نان تخم گشنیز، زیره، جوز هندی و مـیخک را با همدیگر بسایید. سپس آن ها را با پودر دارچین و زنجبیلی کـه از قبل رنده کرده اید ترکیب کنید.

٣- ادویـه عربی مقدار یک قاشق غذاخوری از موادی چون پودر زیره، رازیـانـه و تخم گشنیز ساییده شده را درهم آمـیزید و سپس یک قاشق مرباخوری جوز هندی پودر شده و دارچین را (از هر کدام یک قاشق) بـه آن افزوده، یک قاشق چای خوری فلفل سیـاه را نیز اضافه کنید و همگی را خوب با یکدیگر مخلوط کنید.

٤- ادویـه هندی از زنجبیل، دارچین و فلفل سیـاه یک قاشق مرباخوری بردارید و با هم ترکیب کنید. یک قاشق غذاخوری جوز هندی را نیز همراه با یک قاشق مرباخوری هل بسایید و به مواد پیشین اضافه کنید. حالا زیره و مـیخک را پودر کنید و مقدار یک قاشق غذاخوری از پودر زیره و یک قاشق چای خوری از پودر مـیخک را با بقیـه مواد مخلوط کنید.

٥- ادویـه مکزیکی زیره را پودر کنید، فلفل را بسایید و سپس دو قاشق غذاخوری پابریکا (فلفل دلمـه ای قرمز) را با یک قاشق مرباخوری زیره و یک قاشق مرباخوری فلفل ساییده مخلوط کنید. اکنون یک قاشق چای خوری پودر سیر را با نصف قاشق چای خوری پودر مـیخک مخلوط کرده با مواد پیشین ترکیب کنید.

٦- ادویـه فرانسوی فلفل سیـاه و جوز هندی را بسایید. از هر کدام یک قاشق غذاخوری برداشته، با همـین مقدار (یک قاشق) دارچین ترکیب کنید. اکنون یک قاشق چای خوری پودر مـیخک را بـه مواد بیفزایید و بار دیگر همـه را خوب مخلوط کنید.

٧- ادویـه آبگوشتی مقدارهای مساوی از فلفل سیـاه ساییده، بادیـان، پودر مـیخک، جوزهندی ساییده و دارچین را ترکیب کرده و به آبگوشت اضافه کنید.

٨- ادویـه ترشی مقادیر برابر از زردچوبه، ادویـه کاری، زیره سیـاه و سبز ساییده شده، تخم های گشنیز و سیـاه دانـه ساییده شده، گلپر و نعناع خشک را با هم ترکیب کنید و درون انواع ترشی بخصوص لیته بریزید. مزه آن را عالی خواهد کرد.

٩- ادویـه غذاهای دریـایی نمک 5 قاشق. پودر خردل 2 و 1/2 قاشق چای خوری. فلفل دلمـه ای خشک شده 2 قاشق. فلفل سیـاه 1 و 1/2 قاشق چای خوری. فلفل سفید 1 و 1/2 قاشق چای خوری. پودر برگ بو 1 و 1/2 قاشق چای خوری. پودر مـیخک 1 قاشق چای خوری. زنجبیل 1 قاشق چای خوری. هل 3/4 قاشق چای خوری. دارچین 1/2 قاشق چای خوری طرز تهیـه: اسم کشور با ترکیب ام چای نان تمام پودرها را باهم درون مـیکسر بریزید و مخلوط کنید که تا یک پودر یکنواخت بـه دست بیـاید. از این ادویـه جهت طعم دار انواع ماهی و مـیگو استفاده مـی شود.

١٠- ادویـه مخلوط تاکو از مکزیک 2 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز 2 قاشق چای خوری پونـه کوهی (اورگانو) 3/4 قاشق چای خوری نمک ½ قاشق چای خوری دارچین ¼ قاشق چای خوری فلفل هندی ¼ قاشق غذاخوری زردچوبه

١١- ادویـه مخلوط بهارات از ترکیـه 2 قاشق غذاخوری فلفل سیـاه 2 قاشق غذاخوری زردچوبه 1 قاشق غذاخوری تخم گشنیز 1 قاشق غذاخوری نعناع خشک 1 قاشق غذاخوری مـیخک 1 قاشق غذاخوری جوز هندی 1 قاشق غذاخوری هل سبز 1 نوک قاشق چای خوری دارچین

١٢- ادویـه مخلوط تندوری از پاکستان 1 قاشق چای خوری پودر زنجبیل 1 قاشق چای خوری زردچوبه 1 قاشق چای خوری پودر زیره 1 قاشق چای خوری پودر تخم گشنیز 1 قاشق چای خوری پاپریکا 1 قاشق چای خوری زردچوبه 1 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چای خوری فلفل هندی

١٣- ادویـه ی بخارات، یـا 7 ادویـه ی عربی 2 قاشق غذاخوری فلفل سیـاه آسیـاب شده 2 قاشق غذاخوری پاپریکا 2 قاشق غذاخوری پودر زیره سبز 1 قاشق غذاخوری پودر تخم گشنیز 1 قاشق غذاخوری پودر مـیخک 1 قاشق غذاخوری پودر دارچین ½ قاشق چای خوری پودر هل

١٤- پنج ادویـه، از چین 1 قاشق چای خوری پودر دارچین 1 قاشق چای خوری پودر مـیخک 1 قاشق چای خوری پودر دانـه ی بوداده ی رازیـانـه 1 قاشق چای خوری پودر رازیـانـه ی ستاره ای 1 قاشق چای خوری پودر فلفل سیچوان بوداده

١٥- ادویـه مخلوط از جامائیکا 2 قاشق چای خوری فلفل هندی (Cayenne) 1 قاشق غذاخوری پودر جوز هندی 4 قاشق چای خوری نمک 4 قاشق چای خوری شکر 1 قاشق چای خوری پودر فلفل 2 قاشق غذاخوری پیـاز خردشده ی خشک 1 ½ قاشق چای خوری پودر پیـاز 1 ½ قاشق چای خوری پودر آویشن 1 ½ قاشق چای خوری تخم خردل 1/8 قاشق چای خوری پودر مـیخک

١٦-گارام ماسالا، از هند 12 عدد فلفل سیـاه 3 عدد دانـه ی هل (پوست کنده) 12 عدد مـیخک 1 عدد چوب دارچین ¼ پیمانـه تخم گشنیز ¼ پیمانـه دانـه ی زیره دانـه رازیـانـه جوز هندی تمامـی این مواد و دانـه ها را با هم مخلوط و در آسیـاب برقی، آسیـاب کنید. نکته: لازم بـه ذکر هست که با وجود درون دسترس بودن تمامـی این مواد و ادویـه ها بـه صورت پودری، اگر آن ها را بـه صورت دانـه تهیـه کنید و خودتان آسیـاب کنید، عطر و طعم ادویـه ها چندین برابر مـی شود.

اشتراک‌گذاری این:




[آموزش و طرز تهیـه 16 نوع ادویـه و کاربرد آن درون آشپزی حرفه ای ... اسم کشور با ترکیب ام چای نان]

نویسنده و منبع: Mehdi Amiri مدیر سایت | تاریخ انتشار: Sun, 08 Jul 2018 12:12:00 +0000